Htop Amaika Adults Only

Calella, Ispanija

Rodyti žemėlapyje

Apie HTOP AMAIKA ADULTS ONLY

Išbandykite pramogas, kurias siūlo lauko baseinas, suomiška pirtis ir sporto centras. Šis viešbutis svečiams taip pat siūlo tokius patogumus: nemokamas belaidis internetas, konsjeržas ir vedybų paslaugos.
Šiame viešbutyje galima viskas įskaičiuota sistema. Į viskas įskaičiuota kainą įeina: maistas ir gėrimai vietos maitinimo įstaigose. Gali būti taikomi mokesčiai už valgius tam tikruose restoranuose, ypatingus pietus ir patiekalus, tam tikrus gėrimus ir kitus patogumus.

Galite pavalgyti restorane arba likti kambaryje ir pasinaudoti šio viešbučio kambarių tarnyba (ne visą parą). Baras prie baseino kviečia užsukti ir po ilgos dienos paskanauti puikių gėrimų.
Išskirtiniai patogumai: nemokami laikraščiai vestibiulyje, registratūra (visą parą) ir daugiakalbis personalas. Už papildomą mokestį svečiai gali pasinaudoti pervežimo į (iš) oro uostą (-o) paslauga. Be to, šalia apgyvendinimo įstaigos yra trumpalaikio automobilių stovėjimo aikštelė.
Jauskitės kaip namie viename iš 229 kambarių, kuriame yra oro kondicionierius ir minibaras. Kambariai yra su balkonais. Nemokamas belaidis internetas leidžia palaikyti ryšį, o palydoviniai kanalai užtikrins, kad nenuobodžiautumėte. Yra privatūs vonios kambariai, juose vonios, bidė ir plaukų džiovintuvai.

 


Viešbučio oficiali kategorija šalyje: viešbutis nekategorizuotas.
Pasitark su konsultantu!
Photo
Karina
Sabaitytė

Kambarių tipai ir kainos į Ispanija

Viešbučio vieta

Apsistoję šiame viešbutyje htop Amaika & SPA - Adults Only būsite prie paplūdimio, vos už 5 minučių kelio pėsčiomis iki tokių lankytinų objektų kaip Platja Gran de Calella ir Platja Garbi. Šis viešbutis yra už 6,2 km nuo Santa Susanna paplūdimio ir 25,3 km nuo Ljoret de Maro paplūdimio.  

Rodyti viešbutį HTOP AMAIKA ADULTS ONLY žemėlapyje

Atstumai

Platja Gran de Calella - 0,2 km
Platja Garbi - 0,3 km
St. Jaume ligoninė - 0,5 km
Calella paplūdimys - 0,8 km
Turizmo muziejus - 1,1 km
Cala Nudista de la Vinyeta - 1,2 km
Platja de les Roques - 1,3 km
Kaleljos švyturys - 1,3 km
Didžioji uola - 1,5 km
Platja de La Cabra - 1,7 km
Poblenou Beach - 1,8 km
Morer Beach - 2,2 km
Sant Pol de Maro paplūdimys - 2,3 km
La Riera Beach - 2,4 km
La Platjola Beach - 2,7 km

Artimiausi oro uostai:
Barselonos El Prat oro uostas (BCN) – 70,3 km
Cherona (GRO-Kosta Brava) – 42 km

 

Kodėl verta keliauti su TEZ TOUR

Nemokama rezervacija 48 val.
Galimybė užsisakyti 24/7 neišėjus iš namų

Vilkite vėliavą į norimą vietą žemėlapyje
OK